fbpx
Търсене
Close this search box.

За анонсите, съобщенията и рекламите в бизнес радиото

Чрез анонсите, съобщенията и рекламите вие говорите на посетителите във вашия търговски обект.

Приветствате ги, ориентирате ги за текущите ви промоции, предложения и ги информирате за всичко, което е важно за вас.

Те са заложени във вашия медиен план между песните така, че да не дразнят, да звучат естествено и клиентите ви да чуят това, което имате да им съобщите. Между тях има джингли за вашето радио, което придава допълнителен персонализиран облик на бизнеса ви.

Какви реклами ще звучат по вашето бизнес радио определяте вие.

Т.е. ако вие сте хранителен магазин и искате даден продукт на дадена марка да изпъкне за определен период, защото например е в промоция, ние бихме могли да изработим тази реклама и да я заложим за текущия период на промоцията й.

Или пък, всяка седмица имате хартиена брошура. Ние бихме могли да я оживим като я запишем в поредица рекламни блокове, оформени и монтирани с музикален фон. Ще я планираме за излъчване по радиото във вашия обект тогава, когато е необходимо и ще я направим по начин, който да не се повтаря, за да не дразни слуха.

Преди да предприемете крачка към създаване на ваше бизнес радио, заявете вашата демо версия, за да добиете ясна представа за възможностите, които има то.

© Всички права са запазени! Използването на текстове от studioimpress.bg е разрешено единствено след предварително одобрение от автора и цитирането на източника studioimpress.bg