fbpx
Търсене
Close this search box.

Какво е бизнес радио и къде се слуша то?

Бизнес радио или казано по друг начин – радио за магазини или музика за търговски обекти е ваше радио с ваши реклами и анонси и лицензирана музика по ваш избор във вашия магазин, хотел, ресторант, салон за красота, фитнес център или друг ваш обект, който представлява търговската ви дейност.

Избраният стил песни се подреждат в определена последователност според частта на деня и посещаемостта на вашия обект. Между тях има анонси и съобщения, съобразени с дейността ви, както и  реклами от които вие се нуждаете. Всички те са записани от професионални гласове и изработени, за да звучат както при ефирна радиостанция.

Бизнес радиото е персонализирана „радиостанция“ само за вашия бизнес. Чрез него вие поемате контрола над атмосферата във вашата търговска част.

Музиката помага да се създаде възможно най-доброто преживяване на клиентите ви по време на пазаруването и престоя на вашата територия. Чрез радиото вие им говорите и е сигурно, че вашите послания стигат до тях в точния момент. А когато клиентите са в отлично настроение, те остават повече време и харчат повече пари. 

Така вероятността да се върнат във вашия обект и да запомнят бранда ви е по-голяма. Чрез бизнес радиото вие ще се откроите не само от конкуренцията си, но ще подчертаете и вашата изключителна стойност на предлаганите продуктите, като елиминирате външната реклама.

Съобразно маркетинговия ви план със седмични, месечни или празнични кампании всички съобщения и анонси се променят. Възможно е да се промени и музиката като например около Коледа и Нова година, коледните песни създават много по-добро усещане за атмосферата. Всичко това определяте вие и е спрямо вашето желание.

© Всички права са запазени! Използването на текстове от studioimpress.bg е разрешено единствено след предварително одобрение от автора и цитирането на източника studioimpress.bg