fbpx
Търсене
Close this search box.

Отзиви от клиенти

5/5
Александрина Янев / Tenant Relations Managerа
Plovdiv Plaza Mall

По време на неколкогодишната ни съвместна дейност, екипът на Пловдив Плаза единодушно може да заключи, че работата с Вас е изключително коректна, ползотворна и винаги с внимание към детайла и нуждите на клиента. 

Благодарни сме, че без значение от кратките срокове и високите изисквания, винаги сте заставали с висока организация зад кампаниите и многообразните проекти. Благодарение на тази достъпна и бърза реализация, идеите ни добиват силна популярност в посока по-добра запознатост на клиента с предлаганите промоции, активности и събития. 

Що се касае до поддръжката на общото озвучаване, мога категорично да заявя, че изборът на песни допринася за цялостно по-приветлива атмосфера, настроение и приятни емоции.

5/5
Екипът на Софарма Бизнес Тауърс
Софарма Бизнес Тауърс

Като дългогодишни партньори, можем само да изкажем удоволствие и удовлетвореност от работата си със Студио Импрес.
През годините сме се уверили в професионализма, качеството и бързината с които работят, допълнени с коректност, индивидуален подход и внимание към детайлите .
Благодарим Ви!

5/5
Дияна Ганева / Маркетинг мениджър - „Джой Фешън“ ЕООД

Ние от „Джой Фешън“ ЕООД работим със „Студио Импрес“ вече над 7 години, изключително сме доволни от всички реализирани проекти – записи на радиоспотове, дублажи и субтитри, изготвяне на видеа по наши проект и други.
Екипът е много организиран, работи професионално и изключително бързо. Покрива всички наши очаквания, дори за проекти с изключително кратки срокове. Общуването със Стилян Владимиров, собственика на компанията, е изключително леко и дори приятелско. Благодарение на адекватната подкрепа на „Студио Импрес“ ежемесечните ни радио кампании са винаги свежи, различни и изготвени навреме.
Пожелавам на компанията успешно развитие и постигане на нови висоти в бизнеса.
С уважение,
Дияна Ганева

5/5
Мариета Недялкова Brand New Ideas

STUDIO IMPRESS, по 6-тобалната система, вие заслужавате 7-ца.

Винаги отговаряте на очакванията ни. Благодарим ви, че можем да разчитаме на професионализмът ви, бързината и съдействието във всяка ситуация!

Удоволствие е да се работи с вас!

Мариета Недялкова
Brand New Ideas

 

5/5
Rayna Milanova / Marketing and Administration Associate

Burgas Plaza

Със студио Импрес работим съвместно вече повече от 4 години. Винаги са положително настроени към всеки наш нов проект и подхождат с голяма доза професионализъм. Бързо и адекватно изпълняват поставените от нас поръчки. Работата с тях е удоволствие!
Rayna Milanova

Marketing and Administration Associate

Burgas Plaza

5/5
Христомир Куцаров Action Aquapark – Sunny Beach

Изключително сме доволни от съвместната работа със Студио Импрес! Използваме вашите услуги за 5-ти пореден сезон и определено отдадеността на целия ви екип не остава незабелязана. Истински професионалисти, винаги отворени да помогнат с реализацията на всякакви наши идеи или инициативи, а освен това винаги осигурявате бърза и навременна реакция към всяко запитване, което за нас е изключително важно, предвид динамиката на работата ни. Определено никога не сме оставали недоволни или разочаровани от работата ни с вас и ви пожелаваме да вървите все така устремено по пътя на успеха чрез предоставяне на отлична услуга.
Христомир Куцаров

Action Aquapark – Sunny Beach


5/5
Андон Нешев Мениджър продажби на дребно Верига магазини InHouse

Изказваме своята благодарност за компетентността, професионализма и отзивчивостта които екипа на „Студио Импрес“ проявява при съвместната ни работа. Радио спотовете които създавате са изключително професионални и с ясна насоченост. Поддръжката на локалното ни радио е на високо ниво, а комуникацията с екипа Ви е бърза, лесна и продуктивна. Ние от Ин хаус имаме отлични впечатления от работата на „Студио Импрес“ и препоръчваме на Вашите бъдещи партньори да разчитат на компетенцията и коректното Ви обслужване.

Андон Нешев

Мениджър продажби на дребно

Верига магазини InHouse

5/5
Светослав Велков Управител на туроператор Травентурия

Със Студио Импрес работим от декември 2021 г., но съм силно впечатлен от ефективността на екипа им. Кореспонденцията е бърза и адекватна. Няма никакво забавяне в сроковете на изпълнение на записите. Силно оценявам факта, че имат собствен почерк при изготвянето на всеки продукт, обръщат внимание на всеки детайл и винаги дават отлични предложения за подобрение. Създадените от тях филмчета и аудио записи се харесват от нашите клиенти и крайните потребители. 

Безрезервно препоръчвам Импрес Студио като изключително коректни професионалисти. 

Светослав Велков

Управител на туроператор Травентурия

 

5/5
Радио 999

Имаме удоволствието да работим в партньорство със Студио Импрес от дълги години, през които заедно успяхме да реализираме и популяризираме радио и ТВ продукция в регионален и национален мащаб.

Благодарим ви за професионализма, търпението и гъвкавостта, с които подхождате към всяко наше запитване и изискване. 

Благодарение на Вас успяхме да създадем модерно и свежо звучене за нашите слушатели, да изпълним коректно всяко желание на рекламодателите си и да отговорим на високите изисквания на аудиторията в нашия конкурентен и динамичен бизнес.

След толкова години съвместна работа, може да кажем, че във Ваше лице открихме надеждни партньори в реализацията на нашите проекти и истински приятели в трудните моменти.

А успехът на нашите приятели е и наш успех! 

Затова Ви желаем още много творческа енергия, хъс за работа и доволни клиенти!

Радио 999

5/5
Дея Николова Маркетинг Kidsfashion.bg

Съвместната ни работа със Студио Импрес беше изключително удоволствие за екипа на Kidsfashion.bg, поради факта, че отговориха толкова бързо на нашите нужди и то с висок професионализъм. Със сигурност ще работим с тях и по следващи наши проекти и задачи, без да се замислим!
Дея Николова
Маркетинг
Kidsfashion.bg

5/5
Станимир Петков BadRock Radio

Студио Импрес са изключителни професионалисти, заредени с енергия и вдъхновение. Получихме продукция, която надхвърли очакванията ни. С удоволствие препоръчваме Студио Импрес.

Станимир Петков
BadRock Radio

5/5
Биляна Панчева Главен редактор Agri.BG

С най-голямо удоволствие работя със Студио Импрес. 

Бързи, когато се налага, винаги коректни, а качеството е на най-високо ниво.  

За мен е изключително важно, че има професионалисти, на които мога да разчитам в общите ни проекти. 

Благодаря на Стилиян Владимиров и екипа му! 

Биляна Панчева

Главен редактор Agri.BG

5/5
Gergana Angelova Marketing Expert IUTECREDIT BULGARIA

Бързи, точни и коректни!

Винаги успяват да отговорят на желанията ни, дори и да са със срок „за вчера“. Удоволствие е да работиш и да разчиташ на такива партньори.

Gergana Angelova

Marketing Expert

IUTECREDIT BULGARIA