fbpx
Търсене
Close this search box.

Коя е подходящата музика за вашия търговски обект?

Различните стилове музика влияят на клиентите по различен начин.

Стил, темпо, ритъм, популярност могат да имат пряк ефект върху поведението на вашите клиенти.

Смята се, че по-бавната музика кара клиентите да се движат по-бавно, а така се увеличава вероятността да си купят още нещо.

По-бързата музика може да се използва в оживен ресторант или по-голям търговски център, за да насърчи посетителите към по-бързо и целенасочено действие.

Lounge или класическа музика създава по-изтънчена атмосфера. Тя е предназначена да създаде усещане за лукс, изящност и високо качество, като така да се плати повече за даден продукт. 

От друга страна, поп музиката се използва за достъпни и масови търговски обекти.

Каква музика ще изберете зависи от вашия тип търговски обект и от продуктите, които предлагате в него, а също така и от вашата маркетингова стратегия.

Ако вие се затруднявате да определите стила и дали всичко ще си заслужава, бихте могли да се посъветвате със специалисти в тази област и да изискате демо версия на вашето бизнес радио, за да добиете по-ясна представа.

Музиката има важна роля в начина, по който клиентите оценяват марката, магазина и продуктите в него. 

Склонни сме да правим съвсем прости заключения, без дори да го забелязваме, защото всичко това влияе на подсъзнателно ниво. И това е така, защото музиката е свързана с емоциите на всяко човешко същество и тя го кара да изпитва чувства.

© Всички права са запазени! Използването на текстове от studioimpress.bg е разрешено единствено след предварително одобрение от автора и цитирането на източника studioimpress.bg