fbpx
Търсене
Close this search box.

Музика за хотели

Все по-често добре развиващите се хотели избират да имат музика като музикален фон с персонализирани плейлисти.

Тя допълва интериора и характера на хотела. Придава настроение още от фоайето, където атмосферата е една, а към бара друга и за това е добре там да звучи различен жанр. Същото се отнася и за басейна. За това място музиката би трябвало да бъде съвсем различна, защото и емоциите на клиентите са различни, когато са там. Добре е плейлистите да бъдат планирани предварително и да отговарят на времето от деня – закуска, обяд, вечеря или други активности от деня. Добре е също да бъде съобразена с празниците и специалните поводи. Когато имате пълен контрол над музикалния фон в хотела за всички зони, вашите посетители се наслаждават максимално на престоя си, забавляват се и у тях се създава усещане за завършеност на мястото на което са, а това е абсолютна гаранция, че ще се върнат отново, ако са се почувствали добре.

Всичко се прави с една единствена цел – подобряване на потребителското изживяване и привличане на точната аудитория. Това се случва чрез изграждане на музикална стратегия. Намирането на подходяща музика е сложна задача, защото зависи от редица фактори и авторски права.

Студио Импрес работи със сдруженията за колективно управление на авторски и сродни права в България, както и с независими музикални компании. Целта ни е да предложим възможно най-големия каталог от музикално съдържание, за да получим максимална удоволетвореност от страна на нашите клиенти при изключително гъвкави ценови пакети.

Свържете се с нас за всяка допълнителна информация и поискайте вашия демо вариант, за да добиете пълна представа и да оцените резултата.