fbpx
Търсене
Close this search box.

Музика за магазини

Имате магазин и в него слушате музика? Чудесно!

Музиката е от вашия компютър, радио, телевизия, но често има реклами, говорят много или просто самата музика не ви харесва.


Замисляли ли сте се, че музиката във вашия магазин, може да даде добавена стойност на бизнеса ви?

Вероятно самите вие, когато слушате музика в магазина си или някъде навън, не усещате как минава времето. Същото важи и за вашите клиенти!
Приятната музика ще им даде повече време във вашия обект, а те ще забележат и закупят много повече продукти.


А сега да направим нещата още по-добри за вас:


Нека да насочим потока от посетители към конкретен продукт на промоция.
За да се случи това червеният етикет не винаги е достатъчен. Потенциалният клиент може да е на другия край на магазина и дори да не види вашия специален етикет за промоция.


А какво достига до него – музиката в магазина!


Тук се включваме ние – СТУДИО ИМПРЕС.


Подготвяме специален плейлист с приятна музика за вашия магазин.
Музиката е разнообразна и е специално подбрана за търговски обекти.  Създава добро настроение на вашите клиенти. А когато човек е в добро настроение е склонен да харчи повече!

Няма реклами на вашите конкуренти, а само на вашите конкретни промоции.


Стартирането на приятна музика в магазина ви, уреждането на авторските права за музиката и записа на рекламите – може да отнеме не повече от два-три дни. Най-хубавото е, че всичко правим ние – вие просто натискате PLAY и вече слушате вашето радио във вашия магазин!

© Всички права са запазени! Използването на текстове от studioimpress.bg е разрешено единствено след предварително одобрение от автора и цитирането на източника studioimpress.bg