fbpx
Търсене
Close this search box.

Видео със снимки

Ерата на рекламата

С появата на Facebook, ерата на рекламата коренно се промени, защото изведнъж хората и брандовете застават един срещу друг и могат да си говорят в коментари. Диалогът, който се ражда между тях променя цялото разбиране за маркетинг и реклама. Сега имаме възможността да кажем или предложим нещо и всички хора да го видят и в зависимост от съдържанието и качеството на това съдържание, ние можем да достигнем до целта, към която се стремим.

Следващата ера, която промени още повече разбирането за реклама, това е 2020 г. когато преминахме изцяло в дигитална среда – работихме, учихме, пазарувахме и общувахме от вкъщи.

Един от най-лесните начини вашият бизнес да добие по-голяма популярност

Това е да качите видео с вашите силни страни в социалните мрежи. Не е задължително да ангажирате снимачен екип, скъпа техника, актьори и сценаристи. Понякога няколко снимки са напълно достатъчни за вашето видео.

Ако имате Салон за красота, Строителна бригада, Фирма за мебели, Салон за тунинг на автомобили или сте Фитнес инструктор – снимайте как работите, резултатите от вашата работа в стил „Преди и след“. Покажете с няколко снимки добрите резултати, които се постигат след вашата намеса. Ако вашият бизнес е в сферата на търговията със стоки – снимайте вашите промоционални продукти.

За да „вдъхнем“ живот на вашето видео със снимки – ние ще добавим глас, музика и визуални ефекти.

Дължината на видеото е добре да бъде до 30 секунди. За това време може да се използват около 10 снимки.

Важно е видеото да има субтитри, тъй като част от потребителите в социалните мрежи държат звука на мобилното си устройство изключен за медиа файлове. Така дори и без звук – вашето послание ще достигне до тях.

След време, ако имате нова услуга или нови и по-добри снимки – лесно може да направим корекция и да публикувате нова версия.

© Всички права са запазени! Използването на текстове от studioimpress.bg е разрешено единствено след предварително одобрение от автора и цитирането на източника studioimpress.bg